Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

AC DC най-желани за SPIRIT of Burgas 2009



08 Декември 2008, Понеделник





Ангъс Янг все още има сили да се тътри по своя неповторим начин върху сцената и българските фенове на AC DC продължават да се надяват, че ще видят любимата си група на живо у нас. В сайта на музикалния фестивал SPIRIT of Burgas - spiritofburgas.com, тече анкета с въпрос кои групи, изпълнители и диджеи ще е яко да се поканят на фестивала догодина. В допитването убедително води AC DC с над 500 гласа. Почти толкова голям вот са събрали и Cradle of filth. Те се представиха силно в първото издание на SPIRIT of Burgas и почитателите им явно не са успели да им се наситят. Сред най-желаните групи са още хип-хопърите Beastie Boys, любимците на женската публика HIM, Children of bodom, Bon Jovi. От диджеите доста гласове събират Chinchillah, FATBOY SLIM, Shamanez и др.

Удивително голям е броят на родните и чужди групи и изпълнители, получили макар и един глас в анкетата. В нея са представени буквално всички стилове от музикалния спектър. Резултатите от допитването ще ориентират организаторите на SPIRIT of Burgas накъде да насочат усилията си при преговорите за подготовката на афиша за следващата година.
 


Прочетено: 3584 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Странджански извор Приятели Конкур глазами зрителя Алуминиеви парапети Промоция Парк в Бургас, Младежки дом на тела Пролет, кокичета Кокили за Строители и Атракции Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД Бургаският кей Конкур глазами зрителя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development