Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Засилен интерес на чужди мениджъри към бургаски футболисти



Ключови думи:
10 Ноември 2008, Понеделник





През последните няколко седмици се отчита засилен интерес от страна на чуждестранни мениджъри към няколко от футболистите на „Черноморец Бургас”. Скаути и мениджъри на тимове от Европа изискаха записи от последните четири мача на отбора и те вече са обект на внимателно проучване. 

В най-скоро време ръководството на „Черноморец Бургас” ще включи в трансферната си листа футболисти, с които при удовлетворяваща оферта би могло да се раздели, като определи и конкретните суми за това. В центъра на мениджърското внимание са Марсио, Георги Божилов, Владо Стоянов, Мишел Платини, Александър Стоимирович и Ванчо Траянов. За още няколко от останалите футболисти има запитвания от български клубове, но на този етап ръководството на „акулите” не желае да навлиза в детайли.  

Треньорското ръководство заяви, че въпреки интереса на мениджърите, не желае да се разделя с някои от играчите, тъй като те са свързани с плановете за изграждането на силен и конкурентен отбор, който през следващия сезон да участва и то запомнящо се, в европейските клубни турнири.



Прочетено: 2394 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Александропулис, юни.2007 pepi Цвят на череша с пчели Старото пристанище Водна топка Мой хороший знакомый из Бургаса централна градска тоалетна Конкурс прическа Бургас 2009 До другото лято Spirit of Burgas Bulgarian Airlines...ама в Кайро
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development