Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Политиката и организациите на средното съсловие – дискусия за бъдещето на малките и средни предприятия и занаятите



Ключови думи:
18 Октомври 2008, Събота





Представители на малките и средни предприятия от 10 балкански страни, както и представители на съответните министерства на икономиката от региона ще се срещнат на 21.10.2008 година в София, Гранд Хотел София, за дискусия за развитието на средното съсловие в страните от Югоизточна Европа. Конференцията се провежда по инициатива на Балканското бюро за подпомагане на средното съсловие, проект на Занаятчийска камара Кобленц, финансиран от германското Министерство за икономическо сътрудничество и развитие. 


Сред почетните гости на конференцията се очакват вицепрезидентът на Република България ген. Ангел Марин, посланикът на Германия в София Н.П. Михаел Гайер, посланикът на Австрия в София Н.П. Клаус Фабиан, председателят на Конституционния и на Висшия административен съд на провинция Райнланд-Пфалц проф. Карл-Фридрих Майер и др. От българска страна в конференцията ще вземат участие заместник-министърът на икономиката Нина Радева, заместник-председателят на Българска стопанска камара Георги Шиваров, председателят на Национална занаятчийска камара Рангел Чолаков, председатели и изпълнителни директори на регионални занаятчийски камари, браншови сдружения и съюзи и предприемачи. От балканските страни в конференцията ще участват министърът на икономиката на Босна и Херцеговина Велимир Кунич, заместник-министри на икономиката на Молдова, Македония, Черна гора и др., както и политици и депутати от Сърбия и Румъния. От страна на организациите на средното съсловие се очаква пристигането на около 40 представители на партньорските организации от партньорските страни.


Конференцията ще бъде открита в 10.30 часа в зала „София” на Гранд Хотел София от д-р Карл-Юрген Вилберт, главен изпълнителен директор на Занаятчийска камара Кобленц, Германия, почетен консул на България в Райнланд-Пфалц и председател на Сдружение Балканско бюро за подпомагане на средното съсловие.


Каним всички представители на средствата за масова информация на откриването на конференцията, както и на пресконференция с официалните гости на конференцията, която ще се състои от 12.30 часа.  




Прочетено: 2818 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
АХИЛОЙ Община Бургас Залез Бургас, ФЛОРА 2009 Есен Забранено за нудисти димитров ден Кокили за Строители!!! хотел приморец Йордановден 2011, Бургас - от Тина след кафето
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development