Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

В Общината разписаха новия КТД на социалните работници



Ключови думи:
15 Октомври 2008, Сряда





Новият колективен договор на служителите в социалните заведения към Община Бургас бе разписан днес без възражения от двете страни по него. Съдържанието на документа е подготвено от зам.-кмета на община Бургас д-р Лорис Мануелян, директора на дирекция „Здравеопазване, социални дейности и спорт” д-р Ивайло Димитров, нач.-отдел „Социални дейности” Мая Казанджиева, Румяна Колева – председател на синдикална организация „Домашен социален патронаж” и Николай Димитров – председател на синдикална организация при дом „Коджакафалията”. Двамата синдикални лидери потвърдиха, че за първи път от много години КТД е подготвен в условията на ползотворен диалог и коректност при преговорите за отделни текстове в него.

Договорът урежда трудовите и осигурителните взаимоотношения между Община Бургас, представлявана от кмета Димитър Николов, и служителите в Домашен социален патронаж, ДСХ „Цвета и Ана Върбанови”, Защитено жилище /ЗЖ/ за хора в риск, ЗЖ за хора с умствена изостаналост, Център за социална рехабилитация на хора със зрителни увреждания, Обединено счетоводство за обслужване на социални заведения, ДДЛРГ „Коджакафалията”.
В новия КТД са договорени: размер на допълнителен платен годишен отпуск за работа при специфични условия на труд; регламент за получаване на допълнителни трудови възнаграждения към основната заплата. Предвидена е възможност за двукратно връчване на парична награда – за Деня на социалния работник и за Коледа.



Прочетено: 2921 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ПЕПИ Труженики моря Флора Бургас 2009 Конкурс прическа Бургас 2009 Арина Конкурс прическа Бургас 2009 Флора Бургас 2009 Река Сена, Париж от Бутик Странджа Йордановден 2011, Бургас - от Тина ПОЛКОВНИКА
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development