Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ЛЮБЕ СПАСОВ ДАВА ПЪРВИЯ СЪДИЙСКИ СИГНАЛ НА ФУТБОЛНИЯ ПЛАЖЕН ТУРНИР НА „ЕВРОФУТБОЛ”



Ключови думи:
22 Август 2008, Петък





Главният секретар на Професионалната футболна лига (ПФЛ) Любе Спасов ще даде първия съдийски сигнал на турнира по плажен футбол, с който ще започне 15-часовото парти по повод 15-тия рожден ден на „Еврофутбол”. Надпреварата ще се проведе на 30.08.2008 г. от 13.00 часа в к.к. Елените на ивицата пред хотел „Роял парк”. 

    Състезанието ще бъде официално открито от управителите на българския букмейкър – Боян Найденов, Николай Дамянов и Николаос Арсенополус в присъствието на президента на ПФЛ Валентин Михов и на семейство Маринела и Ветко Арабаджиеви- любезните домакини от „Victoria Group”.


    «Еврофутбол» осигурява невиждан до момента за подобен род състезание награден фонд от 15 000 лева. За участие  в надпреварата бяха записани 16 отбора, (с още четири резерви), които ще се борят за тяхното разпределение. Първенецът ще грабне 8 000 лева, вторият – 4 000 лева, третият - 2 000 лева, а четвъртият – 1 000 лева. Освен паричната премия призьорите ще получат и медали, а за шампиона е предвидена и специална купа.


    Записването стартира в 15.15 часа на 15.08.2008 г. на корпоративния сайт на компанията www.eurofootball.bg, където бе регистриран невиждан интерес – над 70 заявки бяха подадени за по-малко от 18 часа. Одобрени бяха първите 16 правилно попълнени форми за участие. Тимовете са разпределени в четири групи по четири отбора и ще играят по системата Бергер (без полуфиналите, финала и спора за бронзовото отличие, които са чрез директни елиминации). Всеки отбор е съставен от седем състезателя (двама са резерви).


    Главен съдия на турнира Павел Павлов – секретар на Съдийската комисия по плажен футбол към Българския футболен съюз. Той ще бъде подпомаган от още седем лицензирани рефери от Бургас и Варна. Според регламента на турнира в групите ще свири по един съдия, а в директните елиминации – по двама. 


    Футболният турнир на плажа е първата от четирите инициативи от партито LIFE&ENERGY, с което родният букмейкър „Еврофутбол” ще отпразнува своята 15-та годишнина. От 15 часа на Undo Beach Bar в Слънчев бряг ще се състои дневно DJ пяна парти. Родните DJ Radi и DJ Gagalove ще забиват за доброто настроение на публиката, а манекенки ще се къпят с всички в специално изготвения басейн, пълен с пяна. Коктейлът за специалните за компанията хора е от 21.00 часа на Cacao Beach Bar. Кулминацията на купона е партито “LIFE & ENERGY”, което е с начален час 22.30 часа пред Cacao Beach Bar. На него ще гастролират нашумелите Velvet, Crystal Waters, денс група Модел, огнена формация Ним, заедно с новото изпълнение на победителката в Евровизия 2007 у нас - Елица Тодорова. Звездата е световноизвестният DJ ATB, който започва своя сет в полунощ. Партито е безплатно за всички желаещи и ще продължи до ранни зори.  

 



Прочетено: 4148 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 Нощен Париж от Бутик лека вечер розичка Театър за драма. опера и балет, Бургас. синьо Spirit of Burgas ЛЯТО В ЧЕРНОМОРЕЦ Роза Парк в Бургас, Младежки дом до паркинга на
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development