Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Стартира регистрацията за най-голямата конференция за софтуерни разработчици в Югоизточна Европа



20 Август 2008, Сряда





DevReach 2008 ще се проведе на 13-14 октомври 2008 г. в Интер Експо Център в София

20 август 2008 г., София. Регистрацията за една от най-мащабните конференции в Югоизточна Европа за софтуерни разработчици на .Net платформа вече е отворена на www.devreach.com. Конференцията се провежда за трета поредна година и се превръща в едно от най-значимите събития за .NET общността в региона. Регистриралите се за участие в конференцията до 15 септември ще получат 20% отстъпка от цената.

Целта на конференцията е да запознае софтуерните разработчици с последните тенденции и световния опит в областта на Майкрософт технологиите. Програмата включва над 40 лекции протичащи паралелно, разпределени в 4 сесии. Сред лекторите тази година са световноизвестни имена като Ричард Кембъл от .NET Rocks, регионалните директори на Майкрософт Тим Хъкъби, Стивън Форте и Влади Чалков, сертифицираните консултанти и MVP-та (Most Valuable Professional) на Майкрософт Мигел Кастро и Лино Тадрос, главният технически евангелист на Телерик Тод Англин и други.

DevReach 2008 ще даде възможност на участниците да се запознаят с новите технологии на Майкрософт – Silverlight и Entity Framework, както и да разберат какви са най-новите тенденции в използването на WCF, WF и WPF. Софтуерните разработчици ще научат и как да повишат стабилността и ефективността на приложенията, които разработват на вече утвърдени технологии като ASP.NET, AJAX и WinForms. Лекциите свързани с тях включват и използването на добри практики в разработването на приложения, както и TDD (Test-Driven Development).

Участниците в конференцията ще имат възможността да се запознаят и с тенденциите в развитието на най-новите Microsoft технологии като Oslo и .NET Framework 4.

DevReach 2008 се очаква да привлече над 400 души, сред които софтуерни разработчици, IT консултанти и мениджъри от България и Европа. Събитието се организира от Телерик и Мартин Кулов, от кulov.net, със съдействието на Майкрософт България.



Прочетено: 2959 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Елена улична картина Рибарското селище край Бургас моите цветя Бургас-моста Попрошайка воробей София от Копитото пчела Мой хороший знакомый из Бургаса Летния театър на Бургас Кокили за Строители и Атракции
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development