Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Новите замове на Пантелеев влизат в областна управа



Ключови думи:
05 Април 2008, Събота





28-годишният юрист Стефан Кенов напуска зам.-председателското място в парламента на Карнобат


Заповедите за новите двама заместник областни управители са подписани от премиера Сергей Станишев, научи “Черноморски фар” . До дни в празните кабинети на Мария Ценова и Илчо Дуганов от квотата на НДСВ ще седнат бившите общински координатори на жълтите в Айтос -Румяна Денева и в Карнобат -Стефан Кенов.
Вчера и двамата потвърдиха новината. Румяна Денева бе на заседание на политически съвет на жълтите, който се провежда всеки вторник. Днес Денева и Кенов официално ще се срещнат с областния управител Любомир Пантелеев, а до дни ще започнат  работа. Назначенията ще им бъдат връчени от областния управител, като той ще им каже и за кои ресори ще отговарят. И двамата нови заместници на Пантелеев са юристи.
Стефан Кенов може би ще е  най-младият зам. областен управител в страната, той е само на 28 години. Досега беше зам.-председател на Общинския съвет в Карнобат, като сега на негово място в местния парламент ще влезе Дияна Илиева, която е инженер лесовъд и работи в лесничейство. Така представителите на НДСВ в местния парламент ще бъдат Луиза Петрова и Диана Илиева.
Новият заместник областен управител Стефан Кенов  е юрисконсулт на държавните лесничейства в Карнобат и Садово.
Румяна Денева има адвокатска кантора в Айтос, срещу политическата биография е записано, че е член на Политическия съвет на НДСВ.
С новите две назначения целият екип в Областна управа ще бъде попълнен, след като от една година мястото на Илчо Дуганов е овакантено, а преди месец поста напусна и другият заместник от квотата на жълтите Мария Ценова. Тя  стана зам.-кмет в община Царево. Ценова бе една от най-дълго стоялите в сградата на улица “Цар Петър” №1-близо два мандата.  
На мястото на Румяна Денева като общински лидер на жълтите в Айтос  застана Любомир  Петров. Той е  заместник-директор по учебно-производствена дейност в Професионална гимназия по селско стопанство «Златна нива», новият лидер в Карнобат е  Илия Илиев, който е преподавател в основно училище в село Грозден, община Сунгурларе.
В същото време и в останалите общини НДСВ избра новите си лидери.
25-годишният земеделски производител Радослав Илиев бе избран за общински координатор на НДСВ в община Сунгурларе, а д-р Стела Мицева бе преизбрана за координатор в община Царево.
Средната възраст на новоизбраното ръководство на местната структура в Сунгурларе е 26 години. Членовете на партията избраха за заместник  общински координатор Красимир Радев, а за секретар Гергана Желязкова. 
В Царево членовете на НДСВ решиха да има двама заместник общински координатори -  това са Георги Ценов и Николай Граматиков. Секретар на общинската организация ще е Ангел Цигуларов. На събранието бяха приети нови шест членове на НДСВ.
Депутатът Ангел Тюркеджиев, Владимир Каролев-член на политическия съвет и Златко Златанов-областен координатор, са присъствали по време на избора по места.

factor-bs.com



Прочетено: 4504 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas газ Конкурс прическа Бургас 2009 майк Странджа Vision Флора Бургас 2009 Театър за драма. опера и балет, Бургас Компасът на ул. Underwater
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development