Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

По следите на изчезналия кивот, или де го Рончо ...



Ключови думи:
08 Ноември 2007, Четвъртък





След наводненията, предизвикани от оливането по време на избори, Бургас се успокои и дори стана студено. Климатиците нещо не са наред, а  сервизните им инженери заприличаха на програмисти - всеки е най-велик, до изтриване на информацията.

Ако политиците не бяха зъболекари днес щяхме да почиваме по случай Великата Октомврийска Социалистическа революция,  така както и на 10-ти ноември, по случай обратната и (на нея) функция. или по-скоро действие, при което се налага да се направи рестарт на системата, при което като по правило уиндоус-а сгъва и тогава се прави преинсталация, обикновено от некой пич, който не е достатъчно компетентен или ви е комшия и после отивате при някогото другиго и той ви казва, че требе да си платите и вие се охлъцвквате, а той ви взема парите и ви праща да ревете при батко.

Днес рожден ден имат нашият колега Добромир Семенлиев - виден developer и геймър и колегата от Комнет - Петър Псарянов, който успява да накара хората да си купят дори това, което ще стане актуално слеd 3,14 години. Да са живи и здрави и повече проекти с по-високо тегло или по-дълги крака /* тук тургаме в коментар другото */.

Довечера маневрата започва от х-л България, където ИТ браншът се събира да отбележи новата явка на СТЕМО - нов магазин, офис и сервизна база в близаост до Морската - срещу Пантеона, зад ликовете на хората на онова момче, което не зане кой е собственика на bourgas.org, но понеже ще е в Общински съвет - от нас да мине.  Колегите от СТЕМО малко се отдалечиха от центъра, с което забавят маневрата около 16 минути на седмица, но затова пък има къде да паркират. Успех, и повече клиенти с по-малко писане.

Днес и утре в пиано бар Пето Авеню ще свирят СИГНАЛ, за което бургазлии разбраха от изпратените им смс-и. Посещението на групата не е свързано с изначално посочените събития, а е по призив на мтел и като лично обещание. Във всеки случай в този пиано бар от известно време свирят 4 момчета (cool Uncles), които са first. Думата uncles в името на групата им не е точно това, което е, но наистина са добри за разлика от една канарка и един друг канар, които бяха преди тях.
В ЕЛИТ ще бъде Jassen Petrov (май?). BTW - за онези, които отдавна не са ходили - клубът е реконструиран и е доста по-едър отвътре, Девойките, които сервират се справят пърфект, а коловете са изнесени по средата.  Тази есен модата е лила  с черно и леко бледо сиво, и дизайнерите на веригата са се съобразили с това.

Иначе нормално - сряда, кофти ден.

Излишък от любов  - от Теодора Димова · Режисьор: Пламен Марков · Сценография: Мира Каланова · Със: Стефания Колева, Ирини Жамбонас, Стефан Иванов. Това в драматичен театър Адриана Будевска. Гостува Нов драматичен театър Сълза и смях

Нашите приятели от Сливекнски перли ще са в х-л България, освен ако някоя партия или парвеню не прави пак коктейл пак с некоя друга кака, която лапа микрофона и се чуди що не издава звуци. В Златна котва имат невероятна певица и много добра кухня.



Прочетено: 6559 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
отбор Странджански извор Отровни гъби Бургас., ФЛОРА 2008 За Майсторите!!!!!!! бял минзухар Йоан Костадинов ИЗОСТАВЕНАТА ФРЕГАТА Лалета от Бутик газ фонтанът на площада Божидара -спокойствие в морската градина
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development