Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Скандинавци изместват чехите от Приморско



25 Август 2007, Събота


Автор: в. 24 часа - Бургас



Скандинавието ще влезе в курортната история на градчето, след като 63-годишната шведка стана едномилионният турист, посетил общината тази година.

Бум а скандинавските туристи отбелязват в Приморско тази година, доскоро в южната община отсядаха предимно летовници от Средна и Източна Европа.
Скандинавието ще влезе в курортната история на градчето, след като 63-годишната шведка стана едномилионният турист, посетил общината тази година.
63-годишната Биргита Беринг бе посрещната вчера от кмета Димитър Димитров и бизнесмени от туристическия бранш като кралска особа.
Скандинавката идва за първи път в България. Тя самата е определила дестинацията след проверка на офертите в Интернет. Присгига заедно със съпруга си, който по време на почивката ще отпразнува 70-годишен юбилей. Неговото предложение беше за
Тайланд, но аз бях чела много за България и много исках да дойдем тук, разказа вчера Биргита пред журналисти.
Турист N 1 милион е определен чрез въведената в местната администрация система за регистриране на почиващите, по нея хотели и пансиони плащат туристическа такса, обясниха от общината.
130 000 са лицензираните легла в Приморско и останалите курортни селища, с около 30 000 повече от м.г. Биргита и съпругът й са си купили почивка от ТУИ и са настанени в комплекс „Перла". Освен цветя, рекламни материали и бутилка вино от кмета Димитър Димитров, шведите получиха още 14 дни олинклузив в комплекса, безплатни талони за чадъри и шезлонги на Северния плаж, талони за вечеря в таверна и пицария, дори безплатен вход и консумация в хитовата дискотека „Зангадор".



Прочетено: 3290 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Първа копка Долно Езерово Интернет сайт за Вашия бизнес от Бутик Извилистая жизнь дерева св. Николай Чудотворец Аз и моя първи  братовчед Росен social distance Пони тоже кони Az sym ot Burgas Pepi Лампа Лятната естрада в Морската градина Странджа Гората
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development