Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

В Бургас стартира акция “Внимание! Абитуриенти! Карай умно”



22 Май 2007, Вторник


Автор: Burgas Info



 

В Бургас стартира акция “Внимание! Абитуриенти! Карай умно!”, която ще продължи до 27 май, съобщиха от полицията. По време на баловете в пет бургаски училища полицейски автомобили ще водят колоните с абитуриенти към Слънчев бряг. Пилотни коли ще осигурят и местни автомобилни компании, които ще возят абитуриенти от Дома за деца “Александър Георгиев Коджакафалията”.
Акцията  ще стартира утре от 18,30 часа в гимназиите по туризъм и механотехника, а на 24 май в двора на гимназията за романски езици.
На 25 май в двора на гимназията по морски риболов със стикерите «Внимание! Абитуриенти!» ще се окичат още два от съпровождащите абитуриентите автомобили на родители.
«Трябва да направим всичко възможно да не се допускат пътни инциденти по време на баловете», коментира комисар Павлин Димитров. «Войната по пътищата трябва да бъде ограничена и отговорността за това лежи върху плещите на всички нас независимо от това дали сме контролни органи или обикновени родители».
От страна на «Пътна полиция» - Бургас ще бъде създадена специална организация, с цел ограничаване на пътните задръствания по време извеждане на абитуриентските колони извън града. Контролните органи призовават гражданите към повече търпение, съблюдаване на пътна маркировка и спазване на правилата за движение, с цел недопускане на пътни инциденти по време на абитуриентските празници.



Прочетено: 3928 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
това си е моята приятелка Театър за драма. опера и балет, Бургас Странджа, Бръшлян vvz Флора Бургас 2009 Весела Велодорожка АВТОСЕРВИЗ Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Бургас, ФЛОРА 2009 залез лека вечер
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development