Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Наталия Водянова – историята на Пепеляшка



23 Септември 2006, Събота


Автор: Burgas Info



Име: Наталия Водянова
Националност: рускиня
Коса: Тъмно руса
Очи: сини
Дата на раждане: 28 февруари 1982
Място на раждане: Нижни Новгород, Русия
Височина: 1,77 м
Мерки: 88-62-89

Една от най-големите звезди в модната индустрия е рускинята Наталия Водянова - „най-красивата жена на света”, според модното гуру Том Форд.


Наталия е родена в третия най-голям руски град - Нижни Новгород. До петнайстата си година тя живее с майка си и двете си полу-сестри.

Детството й е белязано от бедност и нищета. Още когато става на 11, момичето започва да помага на майка си като продава плодове на щанд в родния си град.

На 15 отваря щанд за плодове със свой приятел, за да помага финансово на семейството си. Наталия се грижи и за една от сестрите си, която е инвалид.

По това време Наталия се записва в академия за модели. Не след дълго бъдещият модел е забелязан от агент на модели от Париж, който убеждава Наталия, че животът й ще се промени към добро, ако само успее да научи английски език за три месеца. Наталия се съгласява и едва седемнайсетгодишна заминава за Париж, където приказката започва.

След като се появява на подиума на повече от 40 ревюта, Наталия става рекламно лице на парфюма на Gucci, а скоро следва и договор с Calvin Klein, който носи огромни печалби както на Наталия, така и на модния гигант CK.

Рускинята представя също марки като Louis Vuitton, Marc Jacobs, Miss Sixty и парфюма Euphoria на Calvin Klein.

През 2001 г. Наталия ражда първото си дете, Лукас, а на следващата година става съпруга на британския аристократ и наследник на милиони Джъстин Портман. Семейното им щастие е допълнено през през 2006 г., когато Наталия ражда дъщеричката си Нева (кръстена на руската река Нева).

Нищо чудно, че Наталия е наричана „Пепеляшката на модните среди”. Животът й е като приказка от 21 век.

„Направих всичко, което исках в живота си. Постигнах всичко. Спечелих достатъчно пари, за да осигуря семейството си. Това е най-важното за мен“, споделя Наталия.


Прочетено: 4448 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
докато ние спи, те творят АХИЛОЙ Над Община Бургас primorec Довиждане, лято! Предлагаме инкубатори за люпене на яйца МАШИНА ЗА ПЕРДАШЕНЕ НА МАЗИЛКИ ROKAMAT, ГЕРМАНИЯ-2700 ЛВ. Един Бургаски залез.JPG евро 2008
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development