Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Джъстин Тимбърлейк издуха Бийонсе



04 Септември 2006, Понеделник


Автор: Burgas Info



Идолът на тийнейджър(к)ите Джъстин Тимбърлейк издуха черната перла Бийонсе от върха на британската класация за сингли и записа първия си номер едно хит на Острова с парчето "Sexyback" .

Това е първата песен на американския изпълнител след тригодишна пауза. Парчето вече стигна номер едно в САЩ, като едноименният албум ще се появи в края на месеца.

Досега Джъстин имаше все втори места в британските класации със силни хитове като "Like I Love You", "Cry Me a River" и "Rock Your Body".

След като удари първото място с „Deja Vu“ дуетът Бийонсе и Джей Зи слезе до третото място, а Шакира с "Hips Don"t Lie" застана на втора позиция.

Докато жъне успехи в професионален план, личният живот на Джъстин леко буксува. Приятелят на Камерън Диаз засега отхвърля всички слухове за сватба, както и другите слухове, че двамата са се разделили.

В шоуто на Елън де Дженерис в неделя Джъстин заяви, че с Камерън не са насрочили дата за сватба, тъй като в момента кариерата стои на първо място и за двамата.


Прочетено: 2074 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Вила Колор-къща за почивка в Троянския балкан Странджанска гора трансвагон Мебелна Фабрика ДИЕЗ Гиацинт pepita Александропулис, юни.2007 Духовности Цветы луговые Преминаването забранено! pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development