Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Созопол на норвежкия туристически пазар



24 Август 2006, Четвъртък


Автор: Burgas Info



Мащабна рекламна кампания ще представи Созопол на норвежкия туристически пазар. Тя се реализира от скандинавския туроператор “Лилепут Райзер”, в сътрудничество с Българското посолство в Осло и община Созопол с цел възстановяване на туристическата програма от Норвегия в морския курорт през следващото лято.
За да популяризират Созопол, на едноседмично посещение в града пристигнаха 12 топжурналисти от водещи ежедневници и списания в Норвегия. По време на визитата си те ще разгледат културно-историческите паметници в Созопол, ще направят и обиколка на по-интересните природни и археологически забележителности из региона. Натрупаните впечатления представителите на медиите ще отразят в норвежките вестници и списания.
Днес журналистите, придружавани от представител на Агенцията по туризъм, бяха приети от кмета Веска Караманова, която представи общината и възможностите за развитие на туризма. Гостите проявиха интерес към селския и екотуризъм, както и към политиката за опазване на околната среда в региона. В момента в Норвегия се подготвя каталог с фотоси от Созопол, който ще се разпространява в Скандинавия, стана ясно по време на срещата. Снимките са правени през месец май, когато града посети професионален фотограф от северната страна.
Дестинацията Созопол присъстваше на туристическия пазар в Норвегия в края на 80-те години. Завръщането на летовниците ще стане факт с възстановяването на чартърната програма към Созопол от догодина благодарение на туроператора “Лилипут Райзер”.



Прочетено: 2479 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкур глазами зрителя Бургас, ФЛОРА 2008 нощен бряг Великденско яйце Бургас майк самолет камини всичко за отопланието Елена Коктейл Мой хороший знакомый из Бургаса Флора -Бургас-2009.JPG
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development