Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

„Лято с БТК” – мобилен център и в Бургас



11 Август 2006, Петък


Автор: Burgas Info



„Лято с БТК” е новата инициатива на Българската телекомуникационна компания (БТК), която ще представя услугите и продуктите на телекома за потребителите в 90 населени места из страната.
През следващата седмица жителите и гостите на различни морски курорти ще могат да посетят центровете на БТК.

От 14 до 16 август мобилни щандове ще има в курортното селище „Св. Власи”, а от 17 до 19 август в Бургас и Варна.

Мобилни щандове на „Лято с БТК” ще приемат заявки и запитвания за всички продукти и услуги, които компанията предоставя. Всеки клиент ще може да задава въпроси и да отправя препоръки за качеството на предлаганите от телекома услуги и за обслужването на клиентите.

В края на всеки ден на мобилния щанд на „Лято с БТК” ще бъде теглена томбола, в която могат да участват клиентите, които са проявили интерес към услугите на телекома. Тези, които са заявили на място някой от абонаментните планове на БТК, включили са се към БТК ADSL или са закупили пакети на vivatel, ще получават своя подарък веднага.

До 15 август на мобилните щандове на БТК, всеки ще може да заяви високоскоростен Интернет през ADSL на по-достъпни цени. При сключване на двугодишен договор най-предпочитаният от домашните потребители „БТК ADSL 512 Безкрай” ще струва само 24,99 лв. на месец с ДДС.

„БТК се стреми непрекъснато да подобрява качеството на обслужване и да е възможно най-близо до клиентите си”, заяви Димитър Цонев, Говорител на БТК. „Инициативата „Лято с БТК” цели улесняването връзката с нашите абонати”, добави той.

До края на годината жителите на над 70 града в България ще могат да посетят мобилните щандове на „Лято с БТК” и да спечелят подарък от телекома.


Прочетено: 2823 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Разоран двор, угар дъга МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И ТАВАНИ 1099 ЛВ.ТИП ЖИРАФ+ ПРАХОСМУКАЧКА Ботева Конкурс прическа Бургас 2009 евро 2008 СУЕТНОС Добро утро Аз и моя брат  аз с двете  деца и той с неговата си дъщеря Декабрь 2017 года Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Река Сена, Париж от Бутик
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development