Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Марая Кери започна турне по бикини



08 Август 2006, Вторник


Автор: Burgas Info



Една от най-гласовитите и най-продавани певици за всички времена Марая Кери откри в Маями новото си световно турне със спектакъл, приличащ на истински маскен бал.

Изпълнителката с най-скъпи крака в света смая публиката със смяна на костюми, ефекти, много, много плът - тоалети, които включваха боксерки или бикини с изрязани горнища, и все пак - с феноменалния си глас.

Марая, която за последните месеци отслабна с повече от 15 килограма, не спря да танцува и да изпълнява акробатични фигури със своите танцьори.


Това е първото турне на певицата от 2003 г. 36-годишната Марая изживя истински ренесанс в кариерата си през изминалата година, след като излезе от дълбока криза и през февруари спечели две награди Грами за своя мултиплатинен албум „The Emancipation of Mimi".

Марая е нарекла турнето си "The Adventures of Mimi" („Приключенията на Мими“). Мими е нейното ново име-прякор, за което певицата твърди, че й носи щастие.


Маря, която е най-продаваният изпълнител на 90-те години на миналия век и най-продаваната дама на 2005 г., разби феновете си през своя 90-минутен концерт с класики като "Dreamlover" , "Always Be My Baby", "Hero", "My All“, както и нови парчета като „Shake It Off, We Belong Together и „It"s Like That“

Заедно с Марая на сцената излезе и рапъра Бъста Раймс и дългогодишният й колега и музикант Трей Лоренз.

Билетите за концертите на Марая струват между 20 и 130 долара (най-скъпите), което си е истинска евтиния, в сравнение с цените за шоутата на Мадона от сегашното й световно турне. Материалното момиче прибира средно по 300 долара на билет.



Прочетено: 2121 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Слънчев бряг не е само строителен обект Финансова помощ за бедните Йордановден 2011, Бургас - от Тина Мото клуб В парка прозорци в хале Welcome Странджа Бургас-моста
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development