Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Хотел Корт Ин

Хотел Court Inn е разположен на 1.7 км. от центъра на град Панагюрище в спокоен жилищен квартал "Оптикоелектрон" I изпълнен с детски площадки и зеленина.

Буквално на 10-15 м. от хотела е най-използваният и популярен общински тенис корт в града, което позволява практикуването на един чудесен спорт, и гарантира откъсване от работното ежедневие.
В също непосредствена близост са разположени южните склонове на Средна гора, които освен прекрасна гледка от хотела, Ви приканват да обходите няколкото еко-пътеки и да почувствате близостта на природата, и чистият въздух.

Не на последно място, малките разстояния в Панагюрище са една от причините да разгледате всички забележителности на бунтовния град, както и да се порадвате на детайлите на Панагюрското златно съкровище.

Хотела се намира в
Панагюрище

Тип на хотела
Градски

Категория на хотела
без категория

Уебсайт
http://courtinn.bg/

За контакти с хотела
Телефон: 0888042465
e-mail: info@courtinn.bg
Адрес: гр. Панагюрище, ж.к Оптикоелектрон 1
Населено място: Панагюрище


Вземи препратка:» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Селка къща Pepi Александропулис, Гърция - юни.2007 майк съботно кафе Sunrise Ботева и Фердинандова Конкурс прическа Бургас 2009 Конструкция Конкурс прическа Бургас 2009 Зима в Странджа Бургас-моста
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите


 
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development