Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Ден на военноморските сили

12 Август 2013, Понеделник
12 Август 2013, Понеделник

Началото на военноморските сили у нас се поставя на 14 август 1879 г., когато е създадена Дунавската флотилия. "Бойното кръщене" на флота е по време на Сръбско-българската война през 1885г. Нашите военноморски сили вземат актвино участие и по време на Балканската война (1912-1913г.) и по време на Първата световна война. Тогава се създават подводните сили и морската авиация, започват операции по миночистачна дейност и противолодъчна защита.


Прочетено: 696 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
майк Графила 2009, Бургас докато ние спи, те творят Мой хороший знакомый из Бургаса Конкурс прическа Бургас 2009 Пристанище Созопол сградата на Общината  мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Конкурс прическа Бургас 2009 Флора Бургас 2009 Художник Роза
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите


 
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development