Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Опазване на биоразнообразието в Странджа

11 Март 2011, Петък

Международен семинар на ЮНЕСКО за СТРАНДЖА се провежда в ЦаревоВ ЦАРЕВО - устойчиво ползване и опазване на биоразнообразието в защитените територии

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Българи и норвежци за по-успешно управление на Парк Странджа

Българска фондация Биоразнообразие (БФБ) продължава серията от семинари и обучения за местните хора и институциите в района на Странджа. След успешния семинар в края на септември за местни предприемачи в с. Бръшлян, на 14 и 15 октомври 2010 в хотел „Атаген” в Бургас ще се проведе семинар не тема „Съвместно управление и разрешаване на конфликти в Природен парк „Странджа”. В него ще участват представители на най-важните институции, които имат отношение към територията на Странджа – Дирекцията на Природния парк, МОСВ, Общините Царево и Малко Търново, Районната Дирекция погорите – Бургас, РИОСВ – Бургас, Областна администрация Бургас, Държавните горски стопанства в Царево, Малко Търново, Звездец и Кости, Държавно ловно стопанство Граматиково. Повечето от тези представители взеха участие в едно от учебните пътувания до Норвегия, организирано от БФБ.

прочетено 4617 пъти
3
С гражданско неподчинение заплаши инициативният комитет Чиста Странджа

С гражданско неподчинение заплаши инициативният комитет "Чиста Странжда", ако държавата не си прибере тоновете фекалии, складирани в района на близкия до Малко Търново рудник "Бръдце".Там през лятото бяха изсипани 2186 кубика биологична маса от пречиствателната станция на Бургас. В продължение на 3 месеца през центъра на Малко Търново 20-тонни камиони транспортират течните отпадъци, от които се носи непоносима миризма на човешки екскременти.

прочетено 2928 пъти
0


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Първа копка Долно Езерово флора 2008 Конкур глазами зрителя Spirit of Burgas хотел Великолепието на Париж от Бутик Гъбките самотна обитателка Раковини във въздуха Лятната естрада в Морската градина това си е моята приятелка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01


   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development